![]() |
|
|||||||
| Kampüs Genel Konular Sorunlarımızı, Sorunlarımıza Çözüm Önerilerimizi Burada Tartışalım |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
![]() |
selamlar.Ben makine mühendisliği bölümünde okuyorum.yarın ki bütünleme sınavı olan dersimden , finallerin onaylanmamış olmasından dolayı kaldım mı, geçtim mi bilmiyorum.
Dersin finalinden bir hafta kadar sonra hocanın yanına gittim.durumumu belirtip finalleri okuyup okumadığını sordum.hoca okuduğunu şimdi bakamayacağını siteden öğrenebileceğimi söyledi.yarın o dersin bütünleme sınavı var ve hala öğreneceğim. Bu dersin sınav sonuçları okuldaki panoya da asılmadı.bu hafta perşembe günü okula gittim hocayla konuşmak için okulda bulamadım.öğrencilerin bu mağduriyeti nasıl giderilecek? öğretim elemanları hep bizim öğrenciler tembel çalışmıyor diyor.acaba tembel olan sadece öğrenciler mi? |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||||||||
|
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008
Level: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 141 / 708 Tesekkür: 23
17 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() |
bu haklı isyanına yürekten katılıyorum.umarım duyması gerekenler tarafından da duyulur. kolaylıklar diliyorum...
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Super Moderator
![]() |
duymuşlardır da duymamazlıktan geliyorlar herhalde 3 maymun misali.bunu aksaray.edu.tr de şikayetler,öneriler bölümüne yazdım, hocaya e-mail attım.
artık ben allaha havale ediyorum bunları
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||
|
Er
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 15 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Arkadaşım bu üniversitede bir kaç değerli hoca dışında çoğu için öğrencilerin pek değeri yok. Ne hatalarını , ne yanlışlarını gördük hocaların. Ama her şey onların elinde iken ne yapabiliriz ki ? Tembelmişiz , çalışmazmışız , umursamazmışız... Bence biz üniversiteyi kazanacak kadar çalışkan öğrencileriz ki buradayız , bence biz umursayan insanlarız ki biran önce okulu bitirip adam olma iş sahibi olma hevesindeyiz. Biz olmasak nasıl maaş alır, kime ders verirlerdi sormalı? Hepimiz Newton gibi zeki olupta büyük üniversitelerde okusaydık, aksaray üniversitesi gibi üniversiteleri açmaya ne gerek vardı. Ne gerek vardı dimi bu kadar hocaya istihdam sağlamaya....
Bence işin özü şu , sahip olduklarımızla yetinmeyi bilmiyoruz...
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Er
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
Level: 4 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 96 Tesekkür: 6
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Her sınav dönemi aynı ceremeyi çekiyoruz...
bu yönetim dönem arası tek ders sınavını ilk önce yapılmayacak dedi sonra baktılar ki öğrencinin böyle bir hakkı var kılıfına uydurmak için alelacele bir tarih belirledi ve başvuru tarihinin başladığı günün gecesi 04:00 gibi internete verildi ve kayıtlar sadece 4 saat sonra 2 günlüğüne kabul edildi tek dersi kalan ve bu sınavın bir sonraki dönem başında yapılacağını bilen öğrencinin bunu yakalıyabilmesi için sürekli internetin başında olduğunu varsaysak bile bu şehre gelmesi ve başvuru yapması gerekiyor üzerine birde bir dönem sonra diye bildiğin dersin sınavına hazır olman gerekiyor... yani hocalar mesuliyeti işi resmi kılıfına uydurarak üzerlerinden atıyorlar... bunun gibi daha nice örnekler var kendilerine sorsanız kabahatli olan her zaman öğrenci asla kendilerinin kabahatli olduklarını kabullenmiyorlar. tek cümleyle başlıkta ifade edilmiş zaten "AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REZİLLİĞİ" fazla söze gerek yok!
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Super Moderator
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 385 / 963 Tesekkür: 0
6 Mesajina 8 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Yazık bizlere çok yazık!..